Prijzen/voorwaarden

Prijzen en voorwaarden

Mocht u interesse hebben in het huren van ons vakantiehuisje dan vindt u hieronder de prijslijst. Deze is simpel opgedeeld in 3 mogelijkheden. Week, weekend of midweek huur. Combinaties of afwijkende huurperioden zijn altijd mogelijk. Vul het Contactformulier in en stel daarin uw vraag.


Voor beschikbaarheid en reserveringen ga naar Beschikbaarheid en Reserveren.
Prijslijst 2022


De voordelen van huren direct bij de eigenaar via texelsvakantiehuisje:


- Geen reserveringskosten en boekingskosten


- U kunt gebruik maken van dezelfde faciliteiten als huren van ons vakantiehuisje via De Krim


- De verhuur via de eigenaar verloopt verder ter plaatse zoals een verhuur via de Krim.


Extra informatie en kosten:


Op de aankomstdag staat het Texels vakantiehuisje vanaf 15:00 uur tot uw beschikking. Op de dag van vertrek dient u het vakantiehuisje uiterlijk om 10:00 uur te hebben verlaten. De sleutels voor het vakantiehuisje en zwembadkaarten kunt u bij aankomst ophalen bij de receptie van De Krim.


De huurprijzen in het overzicht zijn inclusief de eindschoonmaak en facilitaire diensten.

De enige extra kosten zijn de lakenpakketten á 8,25 euro p.p (1e persoon gratis) en de toeristenbelasting á 1,70 euro p.p.p.n. tot een maximum van 11,90 euro p.p. (1,75 euro p.p.p.n in 2017)


Bovenstaande bedragen betaalt u aan De Krim. Hiervan ontvangt u separaat van De Krim een factuur van.


Vraag naar de last-minute prijzen bij huren van Texels vakantiehuisje binnen 2 weken na boeking!


Boekings- en betalingsvoorwaarden:


De betaling geschiedt in 2 termijnen, waarbij de 1e termijn van 50% binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging voldaan dient te worden en de 2e termijn (50% en de aanvullende kosten) uiterlijk 6 weken voor aankomst. Bij aankomst binnen 6 weken na reservering dient het gehele bedrag in 1 termijn te worden voldaan binnen 14 dagen na reservering. Bij aankomst binnen 14 dagen na reservering dient het bedrag per omgaande, vooraf aan het verblijf, betaald te worden.